5.00
(2 Vurderinger)

Grafittikurs: En genial skisseteknikk

Ønskeliste Del
Del kurs
Sidelink
Del i sosiale medier

Om kurset

Gjennom kurset vil jeg lære deg hvordan du bruker skisseteknikken fra a til å. Teknikken vil kunne gi deg en aha- opplevelse og mulig for alle og enhver å mestre. Teknikken vil gi deg muligheten til å gjengi og «prosjektere» et motiv fra et lite bilde til ubegrenset størrelse uten at du trenger å tegne perfekte ruter eller bruke matematikk. I tillegg trenger du ikke strømtilgang for å drive eksempelvis projektor.

Hva lærer du?

 • Du lærer å overføre et motiv til et stort lerret eller en vegg.

Kursinnhold

Grafittikurs: En genial skisseteknikk
Gjennom kurset vil jeg lære deg hvordan du bruker skisseteknikken fra a til å. Teknikken vil kunne gi deg en aha- opplevelse og mulig for alle og enhver å mestre.

 • Grunnarbeid
  08:11
 • Digitalisering
  04:03
 • Skissing
  18:30
 • Avslutning
  00:39

Motta et kursbevis

Etter du har fullført dette kurset, utsteder vi et personlig kursbevis for å bekrefte din deltagelse.

selected template

Vurderinger og anmeldelser

5.0
Totalt 2 Vurderinger
5
2 vurderinger
4
0 vurdering
3
0 vurdering
2
0 vurdering
1
0 vurdering
KM
5 måneder siden
Selv om det er graffiti jeg vil lære mer om så var dette veldig artig likevel. En genial metode for å skisse større verk man skal male. La merke til beskrivelsen at det gjaldt å bruke graffiti som en skisse metode og ble så nyskjerrig at jeg hev meg med. Like it, på tross av at jeg ikke lærte mer om selve graffiti ;)
AC
6 måneder siden
En super teknikk! Jeg er vant til å bruke rutenett når jeg skal male portrett, med denne teknikken sparte jeg mye tid og frustrasjon. Og så mye gøyere! Anbefales virkelig.
~Anki