Personvernsvilkår

Kursportalen Artskill.no («Nettsiden») er levert av Artskill AS som i det følgende betegnes som selgeren.

Vår kontaktinformasjon er:

Artskill AS, Nesgårdsveien 51, 3148 Hvasser
Organisasjonsnummer: 825374892
E-post: post@artskill.no

Ditt personvern er viktig for oss. Nedenfor har vi beskrevet hvordan vi samler og prosesserer din personlige informasjon, hvordan vi bruker og beskytter din personlige data og hvilke rettigheter du har på artskill.no domenet, relatert til å få tilgang til, endre, og slette egen persondata.

Vi referer til Nettsiden, alle funksjoner og innhold på Nettsiden som “Tjenester” og “Tjenestene”. Tjenestene leveres av Artskill AS, («vi», «oss», «våre»). Personlige data er betraktet som informasjon som brukes til å identifisere deg. Ved å bruke Nettsiden og/eller Tjenestene våre, aksepterer du og samtykker til at vi samler inn og håndterer dine personlige data. Vi kontrollerer dine personopplysninger i henhold til EUs generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Hvilke personlige data vi henter inn og hvorfor gjør vi det
For å kunne tilby våre Tjenester til deg er vi avhengig av å samle inn eller motta noen personopplysninger fra deg. I noen tilfeller vil du kunne velge hvilken informasjon du skal gi fra deg, men vi kan også til tider kreve spesifikk informasjon fra deg for at du skal kunne bruke Tjenestene våre eller for at vi skal kunne tilby dem.

Personlig data du gir direkte til oss
Når du utfører spesifikke oppgaver på Nettsiden vår, som å registrere deg, foreta en handel, oppdatere brukerprofilen din, spør om Tjenester og informasjon, eller tar kontakt med oss, kan vi be deg om å oppgi noen eller alle av følgende kontakt- og kontoinformasjon:

 • Fornavn
 • Etternavn
 • Epost-adresse
 • Postadresse
 • Telefonnummer
 • Passord
 • Innloggingsdetaljer
 • Transaksjonsdetaljer
 • Tidligere innsendte spørsmål, kommentarer eller annen tidligere kommunikasjon mellom oss og deg

Betalingsinformasjon blir samlet inn av vår tredjeparts betalingsløsning Stripe eller Vipps (“Betalingsløsningen”). Betalingsinformasjon inkluderer:

 • Navn på betalingskortet
 • Kort type
 • Kort nummer
 • Utløpsdato
 • CCV

Vi har ikke tilgang til dine betalingsdetaljer. Bruk og lagring av betalingsinformasjon styres av Betalingsløsningens brukervilkår og personvernregler, som du finner her:

Stripe: https://stripe.com/en-no/privacy
Vipps: https://www.vipps.no/personvern-og-vilkar/personvern/

Persondata som kan bli samlet inn automatisk
For å kunne tilby deg en god brukeropplevelse samler vi, om nødvendig, på egen hånd eller ved hjelp av tredjeparter inn personlige data om deg, din enhet og din bruk av våre Tjenester.

Personlig data fra tredjeparter
Vi kan samle inn tilleggsinformasjon om deg fra tredjeparter som annonsører, partnere eller andre. Vi vil bare gjøre det der vi har sørget for at tredjepart har ditt samtykke eller er ellers lovlig tillatt eller pålagt å utlevere dine personlige opplysninger til oss. Data vi eventuelt samler fra tredjeparter brukes til å forbedre din kundeopplevelse og personalisere Tjenesten vi leverer til deg.

Anonymisering av dine data
Vi kan bruke personlige data om deg for å generere anonymisert og aggregert informasjon, for eksempel uidentifisert informasjon relatert til demografi eller lokasjon. Anonymisert og aggregert informasjon brukes til analyse- og rapporteringsformål. Vi kan også pseudonymisere din data og anvende den via våre markedsføringspartnere, for eksempel Facebook, for å finne nye potensielle kunder med lignende preferanser. Disse partnerne holder dataene sikre og vil bare bruke slike data til det formål vi gir dem.

Hvorfor vi samler inn personlig data?
Vi kan samle inn din personlige data med formål om å:

 1. Behandle kjøp og ordreleveranser i henhold til produktet eller tjenesten du har kjøpt eller abonnert på.
 2. Identifisere og verifisere deg som bruker når du anvender våre tjenester der du må logge deg inn med brukernavn og passord.
 3. Forbedre opplevelsen av Nettsiden og Tjenestene våre ved å analysere hvordan du bruker og samhandler med dem.
 4. Kommunisere endringer og oppdateringer om Tjenestene våre.
 5. Tilpasse markedsføringsmateriale og tilbud for å gjøre dem mer relevante for deg. Når det er nødvendig vil vi først be om ditt samtykke. Hvis du ikke vil motta markedsføringsmateriell fra oss, slik som for eksempel nyhetsbrev, kan du velge å melde deg av mottakerlisten ved å klikke lenken i bunnen av nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss på Kontakt oss siden.


Hvem vi deler dine data med
Vi kan dele dine personlige opplysninger med tredjeparter under følgende forhold:

 • Tjenesteytere og partnere som utfører markedsføringstjenester og annen forretningsvirksomhet for oss. Slike tjenester inkluderer behandling av betalinger og bestillinger, og utsending av nyhetsbrev. Våre partnere vil kun bruke informasjonen din i den perioden de trenger for å utføre sine funksjoner.
 • Hvis du velger å publisere informasjon offentlig gjennom våre Tjenester (for eksempel ved å kommentere på en åpen del av nettsiden eller skrive en produktanmeldelse av vår Tjeneste), eller poster innhold som er relatert til oss eller Tjenestene vi tilbyr andre offentlig steder (for eksempel på sosiale medier), kan vi motta og dele denne informasjonen med tredjeparter basert på vår legitime interesser i å markedsføre våre produkter eller Tjenester.
 • Vi kan aksessere, lagre og dele dine personlig data og annen kontoinformasjon hvis vi mener det er nødvendig for å:
  Etterkomme lovbestemte krav eller krav fra myndighetene;
  • Svare på dine henvendelser;
  • Beskytte dine, våre eller andres rettigheter, eiendeler eller sikkerhet;
  • Håndheve Artskill AS sine retningslinjer og kontrakter;
  • Innhente beløp skyldige til oss; og
  • Forhindre fysisk skade eller økonomisk tap i forbindelse med etterforskning eller påtale av en mistenkt eller faktisk ulovlig aktivitet.
 • Vi kan dele dine personlige data med tredjeparter dersom noen kjøper våre eiendeler eller vår virksomhet, eller dersom vi overfører våre eiendeler eller virksomhet til andre delvis eller i sin helhet. Skulle dette tilfelle oppstå, vil vi forsøke å sikre at enheten som vi overfører dine personopplysninger til, bruker den på en måte som er i samsvar med denne personvernpolitikken.
 • Vi kan annonsere og bruke analysetjenester ved hjelp av tredjeparter, for eksempel Google Analytics. Vi kan også dele informasjon om deg og enhetene du bruker ved bruk av Tjenestene våre, for å kunne levere mer personlig annonsering og tilbud. Vennligst les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler under Cookies.

Hvordan vi lagrer dine data
Vi i Artskill AS lagrer data av ulike grunner (for eksempel til fakturering). For å verne om dine persondata har vi gjennomført flere teknologiske og organisatoriske tiltak for å sikre konfidensialitet. Kun ansatte i Artskill AS og våre tekniske underleverandører har tilgang til våre kunders persondata. Selv om vi ikke kan garantere at tap, endringer, uautorisert tilgang eller feil bruk av informasjon aldri vil forekomme, jobber vi hardt for å forhindre at det skal skje. Vi lagrer persondata så lenge kontoen din er aktiv, eller så lenge som nødvendig gitt formål beskrevet i denne Personvernerklæringen. Vi vurderer fortløpende hva som er nødvendig å lagre av data slik at vi overholder våre juridiske forpliktelser og forventningene til myndighetene. Vi sletter dine data på en sikker måte, men kan lagre noe informasjon i aggregert format – men ikke på en måte som identifiserer deg personlig. Hvis du har samtykket i å motta nyhetsbrev fra Artskill vil din e-post adresse lagres i vår database.

Hvilke rettigheter du har over dine data
Hvis du har opprettet en konto på vår Nettside kan du når som helst be om å motta en eksportert fil av de personopplysningene vi har lagret om deg, inkludert data du har oppgitt. Du har mulighet til å rette personopplysningene direkte ved å besøke kontoinnstillingene på nettstedet vårt. Hvis du mener at dine personopplysninger er feil, kan du også be oss om å rette opp dette. Du kan også be om at vi sletter dine personopplysninger, dette inkluderer derimot ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative-, juridiske- eller sikkerhetsformål.

Eksterne linker
Nettsiden vår kan ved noen tilfeller lenke til andre nettsider. Vi påtar oss ikke ansvar for personvernpraksis eller innholdet på disse nettsidene.

Endringer i personvernerklæringen
Endringer i denne personvernerklæringen gjelder fra datoen de ble lagt inn. Vennligst sjekk denne personvernerklæringen fra tid til annen for å sjekke om vi har gjort endringer i måten vi bruker dine personlige data på.

For spørsmål om hvordan vi samler inn og bruker dine personopplysninger, eller for å be om en kopi av denne personvernerklæringen, vennligst send en e-post på post@artskill.no.

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert: 14 mai 2023