Fordeler

Som bruker på Artskill får du flere fordeler

INGEN BINDING

Du kjøper ett og ett kurs. Ikke et abonnement. Du har tilgang til kurset i 12 måneder og selvfølgelig helt uten bindingstid.

ENKELT

Det er enkelt å kjøpe kurs. Du registrerer deg med e post og passord, velger kurs og betaler med kort eller Vipps. Du får en epost med bekreftelse og kurset er klart for deg. Skal du se kurset flere ganger så logger du deg bare inn.

PÅ NORSK

Alle kursene er på norsk og utstyr og materialer du anbefales å bruke kan du få kjøpt i Norge.

NÅR DU VIL

Kursene er forhåndsinnspilt og du kan ta dem når som helst og se dem igjen og igjen. På PC, mobil eller nettbrett. Kursene består av videoer og er inndelt i episoder. Du kan se hele kurset eller enkelte episoder igjen og igjen.

STILL SPØRSMÅL

Lurer du på noe underveis i kurset kan du sende spørsmål til kursholder. Denne muligheten vises tydelig på din kurs side.

KURSBEVIS

Når du har fullført et kurs på artskill.no mottar du et kursbevis. Det kommer automatisk til deg på e post. (Gjelder ikke gratiskurs).

RABATT PÅ MAGASIN

Som kunde på artskill.no får du 10% rabatt på abonnement på kunzt.no, hele Nordens prisvinnende nett-TV om kunst og kunstbransjen. For å utløse rabattkoden må du være logget inn.

 

Klikk her for rabattkode »

(krever innlogging)

RABATT PÅ MATERIALER

Som kunde på artskill.no får du 10% rabatt på utstyr og materialer fra tegne.no. Denne butikken er en drøm for deg som liker å uttrykke deg kreativt. For å utløse rabattkoden må du være logget inn.

Klikk her for rabattkode »

(krever innlogging)

GI BORT EN GAVE

Nettkurs er en kreativ gave. Vi har en enkel gaveløsning. Har du lyst til å gi et kurs i gave til noen så bruker du gaveløsningen. Du velger beløp du vil gir bort og gavemottaker velger selv kurs.

 

Klikk her for å kjøpe gavekort »

Vil du registrere deg?

Det tar bare noen minutter. Ingen forpliktelser knyttet til registrering.

Artskill