Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Kursdeltagelse

Kursene er prosjektrettet og lette å følge. De er lagt opp som moduler med undervisning på video i hver modul. Kursene skal være selvforklarende. På Artskills Facebook side kan du utveksle erfaringer med andre kursdeltakere.

Nei, kurset ligger tilgjengelig for deg når du måtte ønske å ta det. Du kan gå frem og tilbake mellom modulene om du har behov for det og du kan kjøre modulene om igjen.

Du betaler for kurset og har tilgang i et år fra kjøp.

Man kan se videoen på mobil, nettbrett og PC, og man trenger ikke spesiell programvare annet enn en nettleser og internettforbindelse.

Dette er litt varierende, men stor sett krever kursene lite forberedelse. Alt om forberedelse, utstyr og eventuelle forhåndskunnskaper er beskrevet i kursets introduksjonsvideo eller beskrivelse som er gratis.

På Facebook siden, Inside Artskill, vår kan du søke hjelp og utveksle erfaringer med andre kursdeltakere. Kursholderne er også innom denne siden med jevne mellomrom for å sjekke om det er noe de kan bidra med. På enkelte kurs legges det opp til nettmøter med kursholder. Du finner informasjon om dette under kursbeskrivelsen. Enkelte kursholdere inviterer også til å ta kontakt på e post. Hvis det er feil med plattformen og ting ikke virker så tar du kontakt på post@artskill.no.

Ja, det kan du! Bare trykk på “Gi gavekort” og fullfør kjøpet. Du vil motta en e-post med gavekoden.

Avtalen er unntatt fra angrerett. For digitale innholdstjenester som leveres så snart avtalen er inngått faller angreretten bort straks tjenesten tas i bruk.
Hvis det foreligger en mangel ved kurset, må du innen rimelig tid gi oss skriftlig melding om dette.

Du må se kursene på artskill.no. Bare logg deg inn og se kurset når du vil og så ofte du vil.

Har du flere spørsmål? Hører fra deg på post@artskill.no.

Har du fortsatt spørsmål?

Kontakt oss gjerne, så besvarer vi alle spørsmål du måtte ha.

Artskill