Keramikk kurs: Kopp med klypeteknikk (pinching)

Ønskeliste Del
Del kurs
Sidelink
Del i sosiale medier

Om kurset

Dette er et kort innføringskurs i klypeteknikk. Du trenger ingen forkunnskaper for kurset. Alle kan klare det! På kurset lærer du å lage en kopp med klype teknikk, kanskje bedre kjent som pinching. Kurset er for deg som ikke har laget kopper før. Du kan ha nytte av å se kurset flere ganger. Vil du lage hank på koppen finner du et eget kurs om dette på plattformen.

 

Til kurset trenger du bare en klump med leire, med vekt mellom 400 -600 gram, avhengig av hvor stor kopp du vil lage. Hvis du vil lage flere kopper med ganske lik størrelse er det lurt å forberede flere klumper med samme vekt.

 

Skulle du ha behov for å trene på å kna leire før du starter, så er det en bonus episode om knaing i kurset.

 

For å få et ferdig produkt som du kan bruke, må det brennes. De fleste har ikke egen ovn, men det er mulig å leie seg inn på et verksted. Det finnes flere verksteder som tilbyr plasser for de som driver med keramikk på hobbybasis

Hva lærer du?

  • Klypeteknikk (pinching)
  • Lage en ferdig kopp

Kursinnhold

Keramikk kurs: Kopp med klypeteknikk (pinching)
Dette er et kort innføringskurs i klypeteknikk. Du trenger ingen forkunnskaper for kurset. Alle kan klare det! På kurset lærer du å lage en kopp med klype teknikk, kanskje bedre kjent som pinching.

  • Kopp med klypeteknikk (pinching)
    06:43
  • Bonus: Knaing
    07:46

Motta et kursbevis

Etter du har fullført dette kurset, utsteder vi et personlig kursbevis for å bekrefte din deltagelse.

selected template

Vurderinger og anmeldelser

Ingen vurderinger enda
Ingen vurderinger enda