5.00
(2 Vurderinger)

Smykkekurs: Lag dine egne smykker

Av Celine Engelstad Kategorier: Smykker
Ønskeliste Del
Del kurs
Sidelink
Del i sosiale medier

Om kurset

Gjennom kurset lærer jeg deg å lage dine helt egne smykker. Jeg skal vise deg hvordan du med enkle teknikker kan forvandle halvfabrikata til ferdige smykker. Vi jobber med metalltråd, perler/stener og kommer til å ende opp med å lage både øredobber og armbånd.

 

Teknikkene du lærer vil gi deg det grunnlaget du trenger for å utforske på egenhånd også etter endt kurs, slik at du kan lage andre ting (kjeder for eksempel).

 

Jeg skal fortelle deg det du trenger å vite for å sette i gang med et smykkeprosjekt, hvordan du bør planlegge, hvor du kan hente inspirasjon, tips til hvor du kjøper utstyr, materialer og verktøy ikke minst. Velkommen inn i min kreative smykkeverden.

 

I utgangspunktet trenger du ikke å gjøre dette til et dyrt prosjekt, men det kommer helt an på hvor du legger lista selvfølgelig.  Hvis du har tenkt å gjøre alvor ut av en hobby så kan det fort bli dyrt er min erfaring. Mitt tips er allikevel å starte i småskala og øve seg og bli skikkelig god før man gjør de store investeringene. God planlegging er alltid lurt.

Hva lærer du?

 • Du lærer å bruke enkle teknikker og halvfabrikata for å lage ferdige smykker. Sluttproduktet er øredobber og armbånd. Teknikkene du lærer, setter deg i stand til å lage flere egne smykker.

Kursinnhold

Smykkekurs: Lag dine egne smykker
Gjennom kurset lærer jeg deg å lage dine helt egne smykker. Jeg skal vise deg hvordan du med enkle teknikker kan forvandle halvfabrikat til ferdige smykker.

 • Utstyr og materialer
  07:30
 • Bøying og sammenkobling
  09:28
 • Øredobber
  12:05
 • Armbånd
  13:21
 • Fra ide til handling
  07:31
 • Avslutning
  02:22

Motta et kursbevis

Etter du har fullført dette kurset, utsteder vi et personlig kursbevis for å bekrefte din deltagelse.

selected template

Vurderinger og anmeldelser

5.0
Totalt 2 Vurderinger
5
2 vurderinger
4
0 vurdering
3
0 vurdering
2
0 vurdering
1
0 vurdering
Anne Marit Schmidt
2 måneder siden
Fikk utrolig mye inspirasjon av dette kurset.
KH
7 måneder siden
Kurset passet veldig godt for meg som helt nybegynner. Ble veldig inspirert og lærte det viktigste for å klare å lage selv.