Dyktige jenter lager kurs på Artskill

MEAH design

Ikke bare syr de nydelige plagg, driver nettbutikk og har egen flott butikk i Tønsberg sentrum. Eirin Wie Haveland og Madeleine Aslan lager også kurs. Eirin og Madeleine er skaperne bak klesmerket MEAH. Begge er både syersker og designere med mange suksessfulle oppdrag og klesplagg  bak seg. Nå har de utviklet et kurs i quilting og søm av jakke.

Enkelt å lykkes
Eirin og Madeleine er opptatt av det skal være gøy og motiverende å ta kurs på nett. De har filmet alle steg i prosessen med  jakken og forklarer nøye. Med kurset følger også et godt mønster i flere størrelser. Kurset er spesielt egnet for deg som er nysgjerrig på quilting eller for  deg som strever litt med syteknikk sånn generelt.

Gammelt håndverk
Quilting er en populær teknikk. Den er også tradisjonsrik,  brukt i århundrer og i mange kulturer.  Man syr vanligvis sammen tre lag av stoff og benytter ofte ulike mønstre, broderi, applikasjon og andre dekorative detaljer.
 Quilting kan utføres for hånd eller med symaskin. Ved håndsøm bruker man vanligvis en søm som kalles «quiltsøm» for å feste de tre lagene sammen. Ved maskinsøm brukes spesielle sømteknikker og maskinsømmer for å feste lagene sammen.

Det er gøy at MEAH jentene tar opp denne tradisjonen. Artskill heier på disse arbeidsomme og dyktige jentene. https://www.meah.design/

Og OBS, i juni er det introduksjonspris på kurset.