Gratis webinar søndag 1.oktober med kvinnen bak Plastic Whitness

Velkommen til webinar søndag 1.oktober kl 17.00 med Nina Romanus, kunstner, arkitekt og miljøaktivist.

Her er lenken til webinaret som foregår på google meet https://meet.google.com/ypb-pcqo-fba Logg deg inn noen minutter før kl. 17 søndag 1.oktober, og be om å delta, så slipper vi deg inn.

Nina Romanus driver kunstprosjektet Plastic Witness. Det handler om å se plast og bruk av plast som den enorme miljøutfordringen det er.  I gratiswebinaret viser Nina hvordan du kan forvandle søppel til kunst. Nina snakker om sin miljøkamp og viser hvordan man lager plastblomsten «Solvända».

Webinaret passer for alle som er opptatt av miljø, av å skape, av å være kreativ. Det passer til gammel og ung, til pedagoger, aktivitetsledere og alle oss som er nysgjerrig.

Ninas drivkraft er at vi må endre måten vi produserer og forbruker på. Hun blir opprørt over at vi kaster så mye avfall og søppel, også mange ting og materialer som kan brukes.  Hun har et håp om at alle tenker: «Hva kan jeg gjøre i stedet?» Hun er veldig opptatt av hvordan vi bruker ting og materialer. Nina kan vise veien inn i en kunstnerisk måte å tenke på. Kunsten er en måte å oppdage, utforske, og se det dagligdagse på en ny måte.

Nina har også et grundig kurs i å lage kunst av plastsøppel på artskill.no.

Men først og fremst, velkommen til webinar søndag!