Nysgjerrig på flytende akrylmaling?

Nå lanseres et nytt kurs i denne populære teknikken flytende akrylmaling på artskill.no. Sammen med kunstner og pedagog Hilde Holm kan du skape vakker abstrakt kunst med flytende akrylmaling.

Flytende akrylmaling er også kjent under navn som fluid art, acrylic pouring og paint pouring. Teknikken gir stor kreativ frihet og muligheter for eksperimentering.  Akrylmalingen er uforutsigbar og skaper organiske uttrykk med livlige farger og interessante former. Malingen blandes med et såkalt pouring medium og helles deretter på lerretet. Pouring mediumet bidrar til å skape en flytende konsistens uten at malingen mister farge eller hefteevne.

Det er utrolig mange ulike teknikker innenfor flytende akrylmaling, det er nesten bare fantasien som setter grenser for hvordan malingen kan manipuleres. Det gjør teknikken til et populært valg både for nybegynnere og erfarne kunstnere som vil utforske nye uttrykk.  Internasjonalt er teknikken blitt en kjempesuksess.

Hilde Holm har laget et spennende og grundig kurs.  Hun lærer deg alt det grunnleggende, slik at du kan male abstrakte bilder med ulike teknikker. Blant annet benytter hun ulike objekter for å manipulere malingen. Du trenger ingen forkunnskaper og minimalt med spesialutstyr.

Hilde Holm har en akademisk bakgrunn og en pedagogisk utdanning. Hun alltid hatt et drivende ønske om å forfølge kunst og håndverk. Med flytende akrylmaling fikk Hilde styrket sin lidenskap for kunsten og ble inspirert til å lære bort teknikkene. Nå forener hun det kreative og det pedagogiske i et lærerikt kurs. 

Foto i galleriet under her viser noen av bildene du lærer å lage på kurset.