POP UP utstilling med Jonathan Chedeville

Denne weekenden kan du se både gamle og nye verker av Jonathan (@chedeville.art) i Nydalen. Han stiller ut sammen med Vincent Langaard. (@langaardart).

Utstillingen åpnet torsdag 7.9 og er åpen fredag 8.9 fra kl17 – 20 og lørdag 9.9 fra kl14-20. Adressen er Gjerdrums vei 14.

Jonathan er en allsidig kunstner. Han ble tidlig introdusert for kunst og klassiske maleteknikker av sin bestefar, en ledende heraldiker. Han har vært elev hos Odd Nerdrum, men har utviklet sitt helt unike utrykk.  Han er kjent for å kombinere klassiske maleteknikker med moderne motiver og elementer. På utstillingen ser man hans varierte og personlige stil. I tillegg til å male på lerret har han også dekorert en rekke bygg i Oslo, blant annet ærverdige Frogner Kino.  Jonathan er også en habil skuespiller du kan se i flere serier og filmer. Han er nå også aktuell i spillefilmen Sult som lanseres ganske snart.

På NRKs serie «Portrettmesterskapet» vil du møte Jonathan nå han portretter en kjendis. Han kommer også ganske snart med kurs i portrettmaling på artskill.no.  Han er en behagelig og inspirerende lærer og en imponerende maler.