Sommerens mest spennende tegnekurs

Sommerens mest spennende tegnekurs

Lilja Kristjansdottir er en kreativ sjel og har laget et nettkurs med et uvanlig innhold. Her lærer man å tegne fantasifigurer. Kurset er ideelt som sommeraktivitet og passer godt som felles aktivitet for voksen og barn. Lilja er en erfaren pedagog og kunstner. Lilja har malt og tegnet bilder i 30 år og elsker å utforske faget. Hun maler mange forskjellige motiver og benytter ulike teknikker. Til daglig jobber hun som kunstlærer i ungdomsskolen og har både lærerutdanning og kunstutdanning. De siste 10 årene har hun holdt kveldskurs for voksne i eget atelier i Trondheim, samt laget mange populære nettkurs.

Lilja har røtter på Island og gripes av den voldsomme naturen med skarpe fjell, sterke vinder i nakne fjorder.  Dette fremmer kreativitet. Turer i islandsk natur gir tid til refleksjon over naturens mangfold og mystikk. Hun fasineres også av myter og historier.

Drager har for eksempel en viktig plass i den islandske kulturen. De islandske dragefortellingene er inspirert av norrøn mytologi og legender, som igjen har hatt innvirkning på kulturen på Island. Drager er også en del av islandsk visuell kunst og design. Du kan finne drageinspirerte motiver og symboler på forskjellige gjenstander, som smykker, klær og kunstverk. Drager er også representert i islandske vikingskip og runesteiner.

Kurs av Lilja Kristjánsdóttir

« Forrige Neste »