Stiller ut på Art of Wellbeing

Kunstner og kursholder på Artskill Hanne Sæbø er invitert med på denne spennende utstillingen på Vulkan i Oslo 1-3 September. Utstillingen omfatter skulptur, maleri, tegning, smykker, keramikk, broderi, makrame og collage. Hanne er en av 20 kunstnere som deltar på utstillingen og deltar med flere arbeider i selvtørkende leire.

Utstillingen «Art of Wellbeing» er en hyllest til sansene.  Kunstnerne Sarah Hannevik og Kelly Palencia har etablert dette som et pop- up-utstillingskonsept. Etter covid følte de at verden trengte mer skjønnhet. De synes også at Oslo trengte flere muligheter for visning av kunst utenfor tradisjonelle gallerier. Utstillingen i september er den tredje popup-utstillingen de to står for på Vulkan.

Begrepet «The Art of Wellbeing» benyttes over hele verden og viser til at kunstneriske og kreative uttrykksformer fremmer trivsel, mental helse og generell velvære.  Begrepet favner en rekke kreative aktiviteter og kunstformer, ikke bare fysiske uttrykk som maleri, tegning og skulptur, men også også musikk, dans og poesi.  

Mange mennesker finner glede og terapeutisk nytte av å engasjere seg i kunstprosjekter. Kunst kan også være en måte å reflektere over livet, utforske følelser og forbedre kommunikasjonen med seg selv og andre.

Artskill gratulerer Hanne og håper mange vi besøke utstillingen.