Syprosjekt i høst? Sjekk MEAHs giveaway

Nå gir MEAH bort et sy kurs på nett til en verdi av kr 1299,-. Her lager du en quiltet jakke sammen med de dyktige MEAH damene. Dette er et grundig kurs og du kan være trygg på å lykkes og være sikker på et profesjonelt resultat. Svar på spørsmålet i dette innlegget her på Instagram og delta i konkurransen!

Slik deltar du:

Følg @meah.design og @artskill på Instagram

Svar riktig på spørsmålet: Hvilket verktøy bruker man for å kutte stoff?

Dette er en gylden mulighet til å utvikle dine sy ferdigheter. Du lager en jakke å være stolt av. Pluss at du får det beste pdf -mønsteret for fremtidige hacks. Vinneren blir annonsert på Instagram mandag 9.oktober.

Eirin Wie Haveland og Madeleine Aslan er skaperne bak klesmerket MEAH. De startet eventyret i 2019.  Begge har stor glede av å være kreative og god kunnskap om søm og design. De har god erfaring som syersker og designere, med mange suksessfulle oppdrag bak seg.

Madeleine har fagbrevet i kjole- og draktsyer og har vunnet første plass i flere redesignkonkurranser. Eirin er selvlært syerske, men har også lært mye fra sin mor som syr bunader. Hun har også studert interiørdesign.

 MEAH har systue og butikk i Tønsberg, og arbeider med søm og design av klær for kvinner som ønsker noe unikt og vakkert. Alt fra hverdagskjoler og festantrekk, til tilpasninger på brudekjoler og bunader.

Følg gjerne MEAH på Facebook, og YouTube også.