Vi Lytter

Takk for at du følger med på Artskill.  Du er viktig for oss. Nå ønsker vi innspill fra deg. Kanskje har du kjøpt kurs hos oss, eller du er kursholder eller bare interessert i hva som rører seg hos oss. Uansett så vil vi gjerne høre fra deg. Vi har laget en liten undersøkelse som vi håper du kan ta deg tid til å svare på.

Du er også velkommen til å sende ris og ros til post@artskill.no.

Vi vokser

Vi nærmer oss nå 30 kurs og skal  vokse mer. Nå gjelder det å gjøre tilbudet kjent. Kanskje du kan hjelpe oss? Følg oss på sosiale medier og fortell andre om oss, du finner oss på instagram, pintrest, youtube og tiktok. OBS, vi er blitt hacket på Facebook så den ligger for tiden i dvale. Det jobbes med saken, men det er ikke lett.  

Kanskje har du sett oss i en nettavis? Artskill intensiverer markedsføringen og har ute flere annonser for kurs i januar og februar. 

Vi søker kursholdere

På artskill.no er det kunstutøverne som lager kurs. Her kan kunstutøvere gratis bygge og publisere sine kurs og kommunisere med publikum. Publikum på sin side kan bli kjent med kunstutøverne og med ulike kreative fagfelt.    

Kunstnere, kunsthåndverkere og andre som er dyktige i sitt kreative virke er velkommen som kursholdere på artskill.no. Det koster ikke noe å legge ut kurs og det er ikke vanskelig. Artskill teamet hjelper deg med innholds utviklingen og veileder hele veien.  Som kursholder får du en egen innlogging på plattformen artskill.no og tilgang til et eget kurs verktøy.  

Kurs i håndverksfag er særlig etterspurt. Mye tradisjonshåndverk er i ferd med å gå i glemmeboken, så her har vi en jobb å gjøre. 

Er din interessert i å bli kursholder? Eller kjenner du noen som kan være interessert? Send oss en melding på post@artskill.no eller kontakt oss her

Vi vil være nyttige

Artskill drives med frivillig innsats.  Vi vil at plattformen skal være nyttig for kunstutøverne og til glede for folk flest.  Hjelper du oss å gjøre tilbudet kjent så er vi kjempeglade. 😊 Hvis du følger oss på sosiale medier så kan du bidra med «lik og del»